Telefon
WhatsApp
İliç’te 53 Gün Sonra Cenazesine Ulaşılan Uğur Yıldız, Köyünde Ebediyete Uğurlandı

Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan 9 işçiden Uğur Yıldız’ın (33) cesedine 53 gün sonra ulaşıldı. Yıldız’ın naaşı Cumhuriyet Savcısının olay yerinde incelemede bulunmasının ardından Erzincan’da bulunan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evli olduğu öğrenilen Yıldız'ın cenazesi, işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Yıldız'ın naaşının Otlukbeli ilçesine bağlı Avcıçayırı köyünde cemevinde kılınan cenaze namazına müteakiben toprağa verildi.

İşçi Uğur Yıldız’ın cenaze törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Valisi Hamza Aydğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Vali yardımcıları ve İl Protokolünün yanı sıra yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı taziye mesajında; “Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden 9 madenci kardeşimizi arama çalışmalarımızda bu akşam saatlerinde mangan ocağı olarak tabir edilen alanda bir işçi kardeşimize ulaştık. Diğer madencilerimiz için ekipler 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. İşçi kardeşimize Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.” Açıklamasında bulundu.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!