Telefon
WhatsApp
İlçelerde de MHP Kazandı

İLİÇ’TE MHP ADAYI MEHMET ELÇİ KAZANDI

Erzincan’ın İliç İlçesinde AK Parti ve MHP adayları kıyasıya seçimi MHP adayı Mehmet Elçi ipi göğüsledi.

İliç’te seçime AK Parti’den Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürbüz %42,46 ve MHP’den ise Belediye Başkan Adayı Mehmet Elçi % 54,07alarak kıyasıya yarışını MHP Adayı Mehmet Elçi 1248 Aldığı oy ve AK Parti Adayı Mustafa Gürbüz 980 aldığı oy ile yarışı ikinci sırada bulunuyor.

İliç’te Mahalli İdareler Seçiminde 68 sandıkta 6.826 seçmen oy kullanacağı tahmin ediliyordu.

İlçe Seçim Kurulundan alınmayan kesin olmayan sonuçlara göre MHP Adayı Mehmet Elçi seçimleri önde götürerek başkanlığı kazanmış görünüyor.

 

REFAHİYE’DE BBP PARTİ ADAYI FATİH KÖK KAZANDI

Erzincan’ın Refahiye İlçesinde Cumhur ittifakı AK Parti ve BBP adayları kıyasıya yapılan seçimi BBP adayı Fatih Kök ipi göğüsledi.
Refahiye’de seçime Cumhur ittifakı-AK Parti’den Belediye Başkan Adayı Çakmak Paçacı %29,97 ve Büyük Birlik Partisinde %60,35 ise Belediye Başkan Adayı Fatih Kök kıyasıya yarışını BBP Adayı Fatih Kök 449 Aldığı oy ve Cumhur ittifakı- AK Parti Adayı Çakmak Paçacı 223 aldığı oy ile yarışı ikinci sırada tamamladı.
TERCAN’DA MHP ADAYI MEHMET YILMAZ KAZANDI
Erzincan’ın Tercan İlçesinde AK Parti ve MHP adayları kıyasıya seçimi MHP adayı Mehmet Yılmaz ipi göğüsledi.

Tercan’da seçime AK Parti’den Belediye Başkan Adayı Alper Murat Müftüoğlu %30,21 ve MHP’den ise Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmaz %41,40 alarak kıyasıya yarışını MHP Adayı Mehmet Yılmaz 433 Aldığı oy ve AK Parti Adayı Alper Murat Müftüoğlu 316 aldığı oy ile yarışı ikinci sırada tamamladı.

Tercan’da Mahalli İdareler Seçiminde 104 sandıkta 11.363 seçmen oy kullanacağı tahmin ediliyordu.

İlçe Seçim Kurulundan alınmayan kesin olmayan sonuçlara göre MHP Adayı Mehmet Yılmaz seçimleri önde götürerek başkanlığı kazanmış oldu.

KEMALİYE’DE AK PARTİ ADAYI ERDEM ATMACA KAZANDI
Erzincan’ın Kemaliye İlçesinde AK Parti %52,18 ve MHP %40,12 adayı ile kıyasıya seçimi AK Parti adayı Erdem Atmaca ipi göğüsledi.

Kemaliye’de seçime AK Parti’den Belediye Başkan Adayı Erdem Atmaca ve MHP’den ise Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaman’ın kıyasıya yarışını AK Parti Adayı Erdem Atmaca Aldığı oy 515 ve MHP Adayı Mehmet Karaman 396 aldığı oy ile yarışı ikinci sırada tamamladı.

Kemaliye’de Mahalli İdareler Seçiminde 71 sandıkta 3.697 seçmen oy kullanacağı tahmin ediliyordu.

İlçe Seçim Kurulundan alınmayan kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Adayı Erdem Atmaca seçimleri önde götürerek başkanlığı kazanmış oldu.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!