Telefon
WhatsApp
İl Milli Eğitim Müdürü Gün Refahiye’de Okul Ziyaretinde Bulundu

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul kurum ziyaretleri kapsamında Erzincan Refahiye ilçesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

 

İlçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Refahiye Fen Lisesi konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Gün, günün ikinci durağında Refahiye Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile buluştu.

 

Gerçekleşen ziyarette öğrencilerimize akademik başarının yanında milli ve manevi değerlerle donanmış, dürüst, ahlaklı birer birey olarak yetişmelerinin önemini vurgulayan Gün, doğru hedef belirlemenin, başarıya inanmanın ve gayretle çalışmanın öğrencilerimizin reçetesi olması gerektiğini belirtti.

 

Son olarak Refahiye Öğretmen Aysel Altun Anaokulu toplantı salonunda öğretmenler ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Gün burada yaptığı konuşmasında, medeniyetimizin mimarı öğretmenlerimiz için beslenme kaynağı olarak zengin bir kültür ve tarih hazinemiz olduğunu ifade etti.

 

Sürekli değişen ve gelişen dinamik bir süreç olan eğitimde yeniliklere ayak uydurulması gerektiğini ifade eden Gün, özellikle Bakanlığımızın dijital eğitim politikalarını, Matematik Seferberliği ve yeni uygulamaya geçirilen Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi gibi çalışmaların yakından takip edilmesini, öğrenci ve velilerimize gerekli bilgilendirmenin yapılarak güncel çalışmalardan haberdar olmalarının sağlanmasının önemli olduğunu söyledi..

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!