Telefon
WhatsApp
Hüsamettin Şanal, Gazetecilere Projelerini Anlattı

Uzun yıllardır siyasetin içinde olan Hüsamettin Şanal, Kemah Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Baş Müşavir olarak görev yapan Hüsamettin Şanal, gazetecilerle bir araya gelerek Kemah ilçesi için yapılması planlanan projeleri paylaştı.

Kemah Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Şanal, yeni dönemde Kemah'ta hizmet etmek istediğini belirterek, şunları dile getirdi: "Bir Belediye Başkanı için imar planını uygulamak, şehrin altını üstüne getirmek çok zordur. Ancak şehrin gerçekleriyle yüzleşmek ve gelişim için bu tür adımlar atılmalıdır."

“KEMAH, ERZİNCAN'IN DİNLENME MERKEZİ OLACAK."

Kemah'ı tarih, kültür, turizm ve tarım açısından zengin bir müze gibi gördüğünü ifade eden Şanal, "Kemah'ı şehirle buluşturarak, ziyaretçilerin hafta içi ve hafta sonu sıklıkla ziyaret ettiği bir yer haline getirmeyi planlıyoruz. Kemah, Erzincan'ın dinlenme merkezi olacak." dedi.

“KEMAH'A İÇİN BUNGALOV EVLER İNŞA EDECEĞİZ”

Kemah'a özellikle hafta içi ve hafta sonu tatilleri için bungalov evler inşa edileceğini açıklayan Şanal, gençlerden kültür elçileri oluşturarak bölgenin potansiyelini arttırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Ayrıca, Erzincan'dan Kemah'a yapılacak ücretsiz taşımacılık hizmetiyle ziyaretçi çekmeyi planladıklarını belirten Şanal, tarımla ilgili projelerle asgari ücretin Kemah'ta kazanılmasını hedeflediklerini söyledi.

“DOĞAL GÜZELLİKLERİ VE TARİHİ MEKANLARI TURİZME AÇACAĞIZ”

Şanal, Kemah'ta konut sorununun çözülmesi gerektiğini belirterek, doğal güzellikleri ve tarihi mekanları turizme açmayı planladıklarını dile getirdi. Ayrıca, bölgedeki doğal güzelliklerden bahsederek, Gavur Kızı Çardağı'nda bulunan cildi güzelleştiren çamurun ve Murat Boynu Köyü'ndeki peribacalarının önemine dikkat çekti.

Son olarak, Kemah'la ilgili yapılacak işlerin çok olduğunu vurgulayan Şanal, "Bu doğrultuda kendimize güveniyor ve yola çıkıyoruz." dedi.

Program hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

 


HÜSAMETTİN ŞANAL KİMDİR?

Erzincan Kemah Gediktepe köyü doğumlu ve uzun yıllardır siyasetin içinde olan Hüsamettin Şanal, evli ve üç çocuk babası olup, eğitim hayatını İstanbul’da tamamladıktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu.

Çalışma hayatına 1985 yılında PTT’de başlayan Şanal, Telekom’un ayrılmasının ardından Türk Telekom’da uzman olarak uzun süre görev aldı. Siyasi kariyerine Şişli İzzet Paşa Mahallesi’nde mahalle temsilciliğiyle başlayan Şanal, çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldı ve birçok derneğin üyesi ve kurucusu oldu.

Özellikle memur sendikal hareketinin oluşumu sürecinde etkin rol alan Şanal, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcılığı ve Birlik Haber-Sen Genel Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlendi. Ayrıca Türk dünyası kurultayında çalışma hayatı ve sendikal yapılanma konusunda makaleler yazdı.

Siyasi yaşamının yanı sıra belediye başkanlığı deneyimi de bulunan Şanal, 2009-2014 yılları arasında Erzincan-Kemah Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Daha sonra Zeytinburnu ve Ümraniye belediyelerine danışmanlık yaparak çeşitli projelerin hayata geçirilmesine katkı sağladı.

Geçmişte AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı da bulunan Şanal, özel bir sektörde Genel Koordinatör olarak çalıştıktan sonra Başbakan Danışmanı ve Başmüşaviri olarak atanarak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Müşavirlik görevine getirildi ve hala bu görevi sürdürmektedir.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!