Telefon
WhatsApp
HAYRAT, Erzincan’da İhtiyaç Sahibi Aileleri Yalnız Bırakmıyor

Hayrat Yardım Derneği Erzincan temsilciliği, yardıma muhtaç aileler ile kimsesizlere kol kanat olmaya devam ediyor. İnsani yardımlar çerçevesinde Erzincan’daki ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve alışveriş çeki dağıtımları gerçekleştirildi.

 

Hayrat Yardım Derneği Erzincan temsilcisi Murat Aras, “Hayrat Yardım olarak, Türkiye'nin dört bir yanında ve dünyanın birçok farklı ülkesinde bulunan zor durumdaki kimselere, yardımseverlerin desteklerini ulaştırmaya devam ediyoruz. 

Kurulduğu günden bu yana yüksek özveri ile faaliyetlerini sürdüren Hayrat Yardım, tüm çalışmalarında dürüstlük, güven, sürekli gelişim, insana ve çevreye saygı gibi erdemleri her daim ön planda tutmuştur. Nitekim bu tutumların meyvesi olarak 2016 yılında “Kamu Yararı” ve 2017 yılında da “İzin Almadan Yardım Toplama İzni” statülerini elde etmiştir. Türkiye’nin İyilik Markası” olma yolunda, dürüstlük, ekip çalışması, kalite, güven, sürekli gelişim, insana ve çevreye saygı gibi değerleri her zaman ön planda tutmakta, ihtiyaç sahibi ve yardımsever kişiler arasında köprü görevi üstlenmektedir.

Din, dil, ırk, renk ayrımı yapmaksızın, muhtaç kimselere yardım ulaştıran ve “Herkese İyilik” düsturuyla sürekli gelişen bir yapıya sahip olan Hayrat Yardım, yardım faaliyetlerini en iyi şekilde yapmakla birlikte, doğru ve hızlı karar vermeye odaklı yönetim anlayışı ile  faaliyetlerini sürdürüyor” dedi.

 

“ERZİNCAN’DA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Aras, “Hayrat Yardım olarak, Erzincan’da ise ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarımız devam ediyor. Bugün de gıda kolisi ve alışveriş çeki dağıtımlarımızı yaptık tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.

Bu vesile ile Hayrat Yardım Derneğine olarak Erzincanlı bağışçılarımızın yardımlarını kabul ederek ihtiyaç sahibi ve yardımsever kişiler arasında köprü olma görevine hazırız.” Dedi.

Erzincan İrtibat:  Murat ARAS -  0536 600 76 70

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!