Telefon
WhatsApp
Hakan Çağlar, CHP Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Oldu

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimler sonrası Belediye Meclislerin görev dağılımları şekillenmeye başladı. Erzincan’da gerçekleşen seçimlerde Belediye Meclisinde 8 sandalye kazan CHP, ortak mutabakat sonucu Erzincan Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekilini belirledi.

CHP Erzincan il binasında gerçekleşen toplantıda; İl Başkanvekili Yalçın Tanrıverdi, Merkez İlçe Başkanı Ali Aras ve 8 belediye meclis üyesinin toplantısı sonucu yapılan görevlendirme de 8 Belediye Meclis Üyesinin ortak mutabakatı ile Hakan Çağlar, Belediye Meclisi Grup Başkan Vekilliğine seçildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkan Vekili Hakan Çağlar; “Bugün parti il binamızda Erzincan İl Başkanvekili Yalçın Tanrıverdi, Merkez İlçe Başkanımız Ali Aras ve 8 belediye meclis üyesinin toplantısı sonucu yapılan görevlendirme de Parti örgütümüzün kıymetli takdiri ve 8 Belediye Meclis Üyemizin ortak mutabakatı ile;

CHP Erzincan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Yerelde elde etmiş olduğumuz iktidarımızı genele taşımak için var gücümüzle çalışacağız!” dedi.

Hakan Çağlar, CHP’den 3. Sıra Belediye Meclis Üyesi seçilmişti.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!