Telefon
WhatsApp
Gün, İlçe Ziyaretlerini Devam Ettirdi

İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ün ziyaretler kapsamında ilk durağı Topkapı İlk-Ortaokulu oldu. Okul yöneticileri ve öğretmenler ile görüşen Gün, dersliklerde öğrencilerin misafiri oldu. Öğrencilere değerler eğitimi, millî ve manevi hassasiyetler, hedef belirleme, okuma kültürü, yardımcı kaynak kitaplar, destekleme ve yetiştirme kursları, liselere hazırlık çalışmaları, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere katılım vb. başlıklarda tecrübelerini ve tavsiyelerini aktardı.

 

Ziyaretlerin bir sonraki durağı Eğin İstiklal Ortaokulu oldu. Yönetici ve öğretmenler ile görüştükten sonra sınıf ziyaretlerinden bulunan Aziz Gün, LGS hazırlıklarının gündeme geldiği ziyarette öğrencilerimize hedeflerini şimdiden belirlemeleri gerektiğini, kitap okumayı alışkanlık haline getirmelerini tavsiye etti.

 

Hayırsever İbrahim Gürdamar tarafından yaptırılarak eğitim öğretime kazandırılan İbrahim Gürdamar İlkokulu ve Hacı Ali Akın Çok Programlı Anadolu Lisesi ziyaretlerinde öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen gün son olarak Atatürk Kültür Merkezinde, ilçede görev yapan öğretmenlerin katılımı değerlendirme toplantısına başkanlık etti. İlçe Milli Eğitim Müdüründen ve okul yöneticilerinden okullardaki projeler ve çalışmalar hakkında bilgi alan Gün, 2021-2022 yılı istatistik verilerini ve il genelinde yapılan ortak sınavların analizlerini öğretmenler ile paylaştı. İlçedeki öğrenci sayısına değinen Aziz Gün, öğretmen ve yöneticilerin mevcut durumu fırsata çevirmeleri gerektiğini dile getirdi. Ulusal yarışma ve projelere öğretmen ve yöneticilerin destek vermelerini, bu hususlarda öğrencilere yol gösterici olmalarını dile getirdi.

 

Kemaliye programının ardından İliç ilçemizde okul ve kurum ziyaretleri yapan Gün, Anagold Madencilik Ortaokulu, İbrahim Çeçen İmam-Hatip Ortaokulu ve 23 Nisan İlkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

 

İliç programının son durağında görev yapan yönetici ve öğretmenlerin katılımı ile toplantı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdüründen ve okul yöneticilerinden okullardaki projeler ve çalışmalar hakkında bilgi alan Gün, il genelinde yapılan ortak sınavların analizleri, DYK katılımları ve verimliliği, Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS), değerler eğitimi, EBA Akademi, TUBİTAK Projeleri, sosyal kültürel faaliyetler gibi başlıklarda Milli Eğitim Bakanlığının ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün politikaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak özverili çalışmalarda bulundukları için öğretmenlere teşekkür etti..

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!