Telefon
WhatsApp
Gün, Ara Tatilde YKS Programlarına Katılım Sağlayan Öğrencileri Ziyaret Etti

Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Erzincan Lisesi ve 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesinde ara  tatilde yapılan çalışmaları ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, gerçekleşen okul ziyaretlerinde ; "Yoğunlaştırılmış YKS programları sayesinde konu anlatımları, soru çözümleri ve deneme sınavlarından istifade eden öğrencilerin kurslara teveccühlerinin okul yönetimlerini ve İl Milli Eğitim müdürlüğümüzü ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi. 

 

Gelecek dönemi iyi karşılamak isteyen öğrencilere mutlaka bir tatil programı hazırlamalarını, ders çalışmayı ihmal etmemelerini, konu tekrarı yapmalarını, yeni konulara çalışmalarını ve bol bol kitap okumalarını tavsiye eden İl Milli Eğitim Müdürü Gün, Kitap okumaya karşı ilgisi olmayan öğrencilerin kalıcı başarılar yakalaması çok güç. Böyle bir alışkanlığa sahip olmayan öğrenciler için tatil bulunmaz bir fırsat. Bundan dolayı kitap okumak, iyi bir tatil programının olmazsa olmazları olduğunu belirtti.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Gün, fedakârlık yaparak tatilde de okul etkinliklerine katılan öğrencilerimize, etkinlikleri planlayan öğretmenlerimize ve okul yönetimlerine teşekkür ederek ziyaretleri tamamladı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!