Telefon
WhatsApp
Gülırmak, Soruşturmanın Takipçisi Olacağız

Refahiye Devlet Hastanesine giden Genç Sağlık Sen temsilcileri ile hastanede bulunan Sağlık-Sen mensubu sağlık çalışanları arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Sağlık-Sen Erzincan Şube Başkanı Ahmet Han Gülırmak, Bugün Refahiye Devlet Hastanesi'nde yaşanan olaylarla ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğü'ne vermesi gereken evrakı Refahiye Devlet Hastanesi'ne vererek  üyesini mağdur eden ve toplu sözleşme ikramiyesinin kesilmesine sebep olan Genç Sağlık Sen Erzincan İl Temsilcisi kendi sendikal beceriksizliğini örtmek için hastane çalışanlarını ve temsilcilerimizi tahrik ederek mağduru oynamaya çalışmışlardır.

Daha üye ettiği kişinin hangi kurumda çalıştığını bilmeyen, evrakını nerelere teslim edeceğini bilmeyen bir sendika yanlış kuruma evrak vererek üyesini mağdur etmiştir ve bunu örtmek için kişileri tahrik ederek izinsiz bir şekilde kamera kaydı almıştır.

Hastane içerisinde Müdür ve Başhekim ile görüşen Hastane Müdürünü, Başhekimi ve evrak kayıtta görev yapan memurları tehdit eden sendika mağduru oynayarak "Sendikal çalışmalarımız engelleniyor" yalanına sığınmıştır. Bizim için üyelerimiz bir sayıdan ibaret değildir ve hepsi kıymetlidir..

Başkan Gülırmak, konu yargıya taşınmış olup, idari soruşturmanın takipçisi olacağız. İfadelerini kullandı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!