Telefon
WhatsApp
“Gazeteciler Demokratik Toplumların Olmazsa Olmazıdır”

Başkan Aksun, yaptığı açıklamada, gazetecilerin demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, onların toplumun haber alma hakkını güçlendirdiğini belirtti. Aksun, basın mensuplarının zor şartlarda görev yaptığını ve her zaman halkın haber alma özgürlüğü adına önemli bir rol üstlendiklerini ifade etti.

 

Başkan Aksun açıklamasında ayrıca, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.” sözü ile basının tarafsız, doğru ve ilkeli habercilik anlayışının önemine dikkat çekerek gazetecilik mesleğinin kamuoyunu aydınlatma ve bilgilendirme sorumluluğunu taşıdığını vurgulayarak, basının özgür, tarafsız ve objektif habercilik yapma misyonunun altını çizdi.

 

Gazetecilerin demokratik toplumların olmazsa olmazı olduğunu belirten Erzincan Belediye Başkanı, günümüz şartlarında bilgiye ve habere erişimin kolaylaştığı, internet ve sosyal medyada da halkı doğru ve tarafsız haberle hızlı bir şekilde buluşturan gazetecilerin yaptıkları görevin önemini daha da artırdığını ifade etti.

 

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, bu duygu ve düşüncülerle, mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda görevlerini özveriyle yerine getiren Basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!