Telefon
WhatsApp
Fotoğraf Sanatçısı Akbaş ile Yapımcı ve Yönetmen Kösen EBYÜ Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Üniversite Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve Prof. Dr. Çağrı Çırak’ın yanı sıra, personel ve öğrenciler de katılım sağladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan söyleşide, Fotoğraf Sanatçısı Ahu Akbaş’ın hazırladığı fotoğraf videosu izleyicilerle paylaşıldı. Ardından Faruk Akbaş, 50 bin fotoğraftan oluşan kısa film gösterisi eşliğinde Türkiye ve dünyada yaptığı fotoğraf çalışmalarını anlattı.

Muhammed Kösen, Erzincan’da kurduğu MK Prodüksiyon şirketinden bahsederek, lider markalara, kamu kurumlarına ve uluslararası medya kuruluşlarına tanıtım filmleri, belgeseller ve reklam içerikleri ürettiklerini belirtti. Son zamanlarda gerçekleştirdikleri başarılı projelerden bahseden Kösen, hazırladıkları videoların dijital platformlarda, sosyal medyada ve televizyon kanallarında geniş kitlelerle buluştuğunu vurguladı.

“Hayatı Kadraja Almak” söyleşisinin sonunda Fotoğraf Sanatçısı Emrah Karakoç, kendi fotoğraf sunumuyla fotoğrafçılık hikâyesini paylaştı. Program akabinde  Prof. Dr. Akın Levent, katkılarından dolayı katılımcılara teşekkür ederek plaket takdim etti.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!