Fotoğraf Sanatçısı Akbaş ile Yapımcı ve Yönetmen Kösen EBYÜ Öğrencileri ile Bir Araya Geldi
Akademi ve Değerler Kulübü tarafından düzenlenen “Hayatı Kadraja Almak” adlı söyleşide Erzincanlı Fotoğraf Sanatçısı Faruk Akbaş ile Yapımcı ve Yönetmen Muhammed Kösen, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.
Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Üniversite Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve Prof. Dr. Çağrı Çırak’ın yanı sıra, personel ve öğrenciler de katılım sağladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan söyleşide, Fotoğraf Sanatçısı Ahu Akbaş’ın hazırladığı fotoğraf videosu izleyicilerle paylaşıldı. Ardından Faruk Akbaş, 50 bin fotoğraftan oluşan kısa film gösterisi eşliğinde Türkiye ve dünyada yaptığı fotoğraf çalışmalarını anlattı.
Muhammed Kösen, Erzincan’da kurduğu MK Prodüksiyon şirketinden bahsederek, lider markalara, kamu kurumlarına ve uluslararası medya kuruluşlarına tanıtım filmleri, belgeseller ve reklam içerikleri ürettiklerini belirtti. Son zamanlarda gerçekleştirdikleri başarılı projelerden bahseden Kösen, hazırladıkları videoların dijital platformlarda, sosyal medyada ve televizyon kanallarında geniş kitlelerle buluştuğunu vurguladı.
“Hayatı Kadraja Almak” söyleşisinin sonunda Fotoğraf Sanatçısı Emrah Karakoç, kendi fotoğraf sunumuyla fotoğrafçılık hikâyesini paylaştı. Program akabinde Prof. Dr. Akın Levent, katkılarından dolayı katılımcılara teşekkür ederek plaket takdim etti.
Benzer Haberler
Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları
Erzincan’da Silajlık Mısır Yetiştiriciliği Artıyor
Türkiye Diyanet Vakfı Öğrenci Yurtlarında 2025–2026 Dönemi Kayıtları Başladı
Erzincanlı Seracılara Önemli Destek
Erzincan’ın Atatepe’si Çöplerden Temizlendi
Erzincan Çiftçileri Teknik Gezi İçin Erzurum’a Gönderildi
Erzincan’da Dane Kaybına Geçit Yok
İl Müdürü Koçaker, Sorulara Yanıt Verdi