Esentepe 2. Etap Rekreasyon Projesinde Çalışmalar Başladı
Erzincan Belediyesi tarafından 2023 Yılında 1. Etabı tamamlanan Esentepe projesinde 2. Etap Rekreasyon Projesinde ilk 10 bin m2’lik bölümünde çalışmalar başladı.
Esentepe bölgesinde, çocukların ve vatandaşların güzel bir vakit geçirip dinlenebilecekleri birçok donatıyı içerisinde barındıran, 1’nci Etabını oluşturan 60 bin m2’lik alanda çalışmalar 2023 yılında tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
İçerisinde yürüyüş yolları, bisiklet yolları, kamelyalar, barbeküler ve dinlenme alanlarından oluşacak olan, projenin 2’nci etabın ilk 10 bin m2 lik bölümünde çalışmalar başladı. Alanda tesviye çalışmaları yapılıyor.
2’nci etabında tamamlanmasıyla birlikte Esentepe vatandaşlar için keyifli bir sosyal yaşam alanı ve cazibe merkezi olacak.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?