Telefon
WhatsApp
ES-ES GALİBİYETE HASRET

 13 Şubat şehir stadyumunda oynanan 10. Hafta mücadelesini M. Ali özer, Selim Şenöz ve M. Adem Çelebi yönetti.

Konuk takımın vuruşu ile başlayan devrenin ilk dakikalarından itibaren baskı kuran ev sahibi takım 24Erzincanspor 13. Dakikada kullanılan köşe vuruşunda iyi yükselen Batuhan Altıntaş attığı gol ile takımı 24Erzincansporu 1-0 öne taşıdı. 39. Dakikada yine 24Erzincansporda Batuhan’ın kaleciyi geçen şutu defans oyuncusu Eray Korkmaz çizgi üzerinden çıkardı. Devrenin sonuna ilave edilen 3 dakikanın son saniyelerin de konuk takımdan Oğuzhan kaleci Umut’un hatasını iyi değerlendirerek durumu 1-1 yaptı ve devre bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya ev sahibi takım 24Erzincansporun vuruşu ile başladı. İkinci yarının başından itibaren baskı kuran 24Erzincanspor bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Konuk takım Soma spor ikinci yarıda hiç bir varlık gösteremezken ev sahibi takım 24Erzincansporda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince mücadele 1-1 sona erdi. 1 puan alan 24Erzincanspor puanını 15 yaptı ve haftayı 9. Sırada tamamladı. Maç sonunda taraftarlar teknik direktör Ümit Karan’a tepki gösterdi

24Erzincanspor hafta içi Ziraat Türkiye kupası 3. Tur maçında Kütahya sporu konuk edecek. 11. Hafta mücadelesinde hafta sonu Nazilli Belediyespor’a konuk olacak.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!