Telefon
WhatsApp
ES-ES Evinde Berabere Kaldı

Anagold Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan ve  Hakan Belder , Azad İlhan, Salih Burak Demirel hakem üçlüsünün yönettiği mücadele ikinci yarıda karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Hafta sonu oynanan Isparta spor maçından mağlubiyetle ayrılan Anagold 24Erzincanspor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı mücadeleden önde götürdüğü mücadeleden 84. Dakikada yediği golle beraberlikle ayrıldı.

3 bin öğrencinin de davet edildiği ve taraftarın yoğun tezahüratları ile maça istekli başlayan Anagold 24Erzincanspor ilk dakikalardan itibaren arta sahada baskı kurarak başladığı mücadelenin ilk devresinde her iki takımda hiçbir pozisyon üretemeyince ilk devre 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya gol ile başlayan ev sahibi takım Anagold 24Erzincanspor Mete Sevinç ile 50. Dakikada 1-0 öne geçti. Golden sonra geri çekilen ve rakibe pozisyon veren 24Erzincanspor 84. Dakikada Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor oyuncusu Furkan Yaman 84. Dakikada takımına beraberliği getiren gole imza attı. Maç sonuna verilen 6 dakikalık uzatma sonrasında da gol sesi çıkmayınca taraflar 1’er puan alarak sahadan ayrıldı.

Anagold 24Erzincaspor teknik direktörü Ümit Karan, maç sonunda maçın hakemine sizlerin yüzünden Türk futbolu ilerlemiyor diyerek tepki gösterdi.

Anagold 24Erzincanspor 8. Hafta sonunda oynadığı 7 maçta aldığı 4 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonrası topladığı 14 puan ile 4. Sırada bulunuyor. Anagold 24Erzincanspor 9. Hafta mücadelesinde hafta sonu Şanlıurfa spora konuk olacak.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!