Telefon
WhatsApp
Erzincanlı Sporcu Fransa Ligine Transfer Oldu

Fransa Süper liginde yer alan ve şampiyonluk için iddialı takımlar içerisinde bulunan Fransız Fus Sur Mer takımı Türk Milli sporcusu Zehra Erdem’e Transfer teklifinde bulundu.

Fransa Süper liginde yer alan Fus Sur Mer takımının teklifini değerlendiren ve iki Avrupa Şampiyonluğu bulunan Milli sporcu Zehra Erdem Fransa’da çıktığı ilk lig maçında 2 galibiyet alarak takımına katkıda bulundu..

Konuyla ilgili açıklama yapan Milli takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin, “Erzincan da yetişen sporcularımızın Avrupa da konuşulması sporcularımıza teklifler gelmesi gurur verici bir durum. Milli sporcumuzda Türk sporunu Fransa’da gururla temsil ederek ilk lig maçında iki galibiyetle gelmesi sevindirici bir durum, inşallah bunun arkası gelir.

Bir başka milli sporcu Yasemen Bektaş’ın da ileriki dönemlerde Fransa süper liginde oynamak için programa alındığını belirten Milli Takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin, Erzincan’ın Uluslararası yapmış olduğu bu başarılar komşu ülkelerinde dikkatini çekerek İran ve Gürcistan’daki sporcular Erzincan da antrenman yapmak için bizden istekte bulundular. İleriki zamanlarda bu teklifleri de değerlendirerek Erzincan’ımızı uluslararası arenada da en iyi şekilde temsil etmeye var gücümüzle çalışacağız” ifadelerine yer verdiler.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!