Telefon
WhatsApp
Erzincanlı Sporcu Fransa’da Turnuvanın En İyi Sporcu Seçildi

Erzincan’dan Fransa Badminton Süper ligine transfer olan Erzincan’ nın yetiştirmiş olduğu Avrupa Şampiyonu Milli sporcu Zehra Erdem 12 Kasım 2022 tarihinde Fransa'nın Paris şehrinde yapılan Fransa'nın en iyi kulüplerinin yarıştığı Badminton Süper lig maçlarında transfer olduğu kulübü olan Fos-sur-Mer adına başarılı sonuçlar alarak Fransa Süper liginde 1’nci sıraya yükselmesine neden olduğu ifade edildi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Antrenörü Murat Sönmez sporcumuz Zehra Erdem Fransa’ nın Fos-sur-Mer kulübü adına yarıştığı müsabaka da Fransa'nın en iyi tek kadını Leonice Huet'i 2-0 lık skorla mağlup etmiştir. Aynı zamanda yarışmış olduğu karışık çiftler kategorisinde de rakibini 2-0 lık skorla yenip takımına çok önemli bir galibiyet kazandırmıştır bu galibiyetle 7 senedir Fransa Şampiyonu olan Chambly Kulübünde sezonun ilk yenilgisini aldırmış olup Fransa süper liginde 1.ci sıraya yükselmişlerdir” denildi.

 

Bu turnuvada Fransa’nın en iyi oyuncularından Leonice Huet yenmesi ve o turnuvada gösterdiği performans, takımına gösterdiği katkıdan dolayı Turnuvanın En iyi oyuncusu da seçilen Zehra Erdem Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil ederek Erzincan’ nın da gururu oldu.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!