Telefon
WhatsApp
Erzincan Ulalar Spor Evinde Berabere Kaldı

Gurubuna iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Erzincan Ulalar spor gurubun zayıf ekiplerinden Ulubey Belediye spor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

Erzincan Atletizm Pisti sahasında oynanan Bölgesel Amatör Lig 4. Gurup 12. Hafta mücadelesinde Erzincan Ulalar spor Ulubey Belediye spor ile 1-1 berabere kaldı.

Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi takım Erzincan Ulalar spor 23. Dakikada Eşref Koçak ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası farkı açmak isteyen Erzincan Ulalar spor ikinci golü bulamazken konuk takım Ulubey Belediye spora da pozisyon vermeyince devre 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya da baskılı başlayan Erzincan Ulalar spor Ulubey Belediye sporu kendi alanına hapsetmesine rağmen ikinci golü bulmakta zorlandı. Ender pozisyon yakalayan konuk Ulubey Belediye spor 90+ da yakaladığı pozisyonu Ali Tur gole çevirince mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Erzincan Ulalar Spor aldığı bu sonuçla ilk kez sahasında puan kaybetti. Erzincan Ulalar spor 12. Hafta sonunda topladığı 20 puan ile 5. Sırada yer aldı.

Erzincan Ulalar spor 13. Hafta mücadelesinde hafta sonu Cumhuriyet Üniversitesi spora konuk olacak.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!