Erzincan Polisinden Kaçakçılık Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince iki depoya yapılan baskında piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 500 bin TL olan gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Erzincan genelinde 5607 SKM suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile yapılan çalışmalar neticesinde M.K. ve İ.Ö. isimli şahıslara ait depolarda yapılan aramalar yapıldı.
Yapılan aramalar neticesinde, gümrüklenmiş piyasa değeri yaklaşık 2.500.000 TL olan 130 bin dal bandrolsüz boş makaron, 38 paket 500 gramlık toplam 19 kg nargile tütünü, 41 bin 200 dal bandrolsüz dolu makaron, 49 paket sigara sarma kağıdı, 522 kg bandrolleri kesilmiş tütün, 50 kg açık kıyılmış tütün ele geçirildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce adli makamlara sevk edilen M.K. ve İ.Ö. isimli şüpheli şahısların adli işlemleri adli makamlarca devam etmekte.
Erzincan Emniyet Müdürlüğü; "Suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kararlılıkta devam edecektir." Dedi.
Benzer Haberler
Tercan Baraj Gölüne Milyonlarca Yavru Balık Bırakılıyor
Tercan’da Mikroçip Uygulaması Devam Ediyor
Erzincan Hem İç Hem De Dış Pazarlar İçin Üretiyor
Uluköy’de Yılda 15 Milyon Yavru Üretiliyor
Erzincan Tulum Peyniri Atatürk Orman Çiftliği’nde Satışa Sunuldu
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Ahmet Tanoğlu’na Taziye Ziyareti
Anagold Madencilik'ten Sosyal Medyadaki Asılsız İddialara Yanıt
Bebeğimin İlk Ek Gıdası Ne Olmalı?