Telefon
WhatsApp
Erzincan’ın Altın Kızlarından Altın Madalya

Badminton Branşında Erzincan’ın altın kızları 19. Akdeniz oyunlarında altın madalya alarak Erzincan’ın ve Türkiye’nin gururu oldular.

 

19’uncu Akdeniz Oyunları’nda bir altın madalya da Badminton Branşında geldi. Erzincanlı mili sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci çifti, 25 Haziran 6 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen oyunlarda ilk olarak çeyrek finalde İspanya’yı 2-0 mağlup ederek yarı finale yükselmişti. Oynanan yarı final karşılaşmasında Sırbistan’ı 2-0 ile geçen Erçetin-İnci çifti, finalde İtalya’nın rakibi oldu. İtalya’yı finalde 21-15 ve 21-18’lik setlerle 2-0 mağlup etmeyi başaran Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci çifti, şampiyon oldu.

 

Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü ve Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü sporcuları Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Milli takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin tarafından çalıştırılıyorlar.

 

Milli takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin Akdeniz oyunlarında ilk kez çiftlerde altın madalya Erzincanlı milli sporcular  Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci tarafından gelmiş olmasının kendileri ve Erzincan için gurur verici olduğunu belirttiler. Her zaman kendilerine ve Badminton branşına verdikleri desteklerden dolayı Gençlik spor bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’na Bakan Yardımcıları Sinan Aksu ve Hamza Yerlikaya’ya Gençlik spor genel müdürü Mehmet Baykan’a, Genel müdür yardımcıları Ömer Altınsoy, Mete Erol ve Murat Kocakaya’ya Erzincan Gençlik spor il Müdürü Volkan Burak Mumcu ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!