Telefon
WhatsApp
Erzincan Gençlergücü Kadın Futbol Takımında Toplu İmza Töreni

2021-2022 sezonunda TFF Kadınlar 2. Liginde gurubunda ilk 4’e girmeyi başararak PLAY OFF oynayan Erzincan Gençler gücü kadın futbol takımı final maçını kaybederek 1. Lig şansını kaybetmişti.

 

Yeni sezon için hazırlıklarına başlayan Erzincan Gençler gücü kadın futbol takımı kulüp başkanı Bülent Sarıkaya ve Takım hocası Hakan Or’un da katılımı ile forma Sponsoru olan Ekin Kafe’de yeni transferlere imza töreni düzenlendi.

 

Düzenlenen imza töreninde konuşan Gençler gücü kadın futbol takım kaptanı Şeydanur Helvayiyen Uzun yıllarda Gençler gücü kadın futbol takımında olduğunu belirterek, takımımın bir oyuncusu olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımımızı daha iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bugün burada yeniden anlaşma sağlayarak yuvada kalmaktan dolayı da ayrıca mutluyum. Artık hedefimiz 1. Lig. Takım olarak, başkanımızın, hocamızın, taraftarlarımızın desteği ile daha iyi bir yere geleceğiz. Yeni sezonda tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gençler gücü ile yeniden anlaşma sağladığı için mutlu olduğunu söyleyen Nursel Bingöl, “Takımımın başarısı ve 1. Lig hedefimizde elimizden geleni yapacağım” dedi.

 

2021-2022 sezonunda kadınlar süper lig takımı Ataşehir Belediye sporda oynayan ve yeni sezonda Gençler gücü kadın Futbol takıma santrafor oyuncusu olarak gelen Aleyna Yasemin Eroğlu eski takımına döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Ezincan’dan gol kralı olarak girmiştim. Şimdi takımıma geri döndüm. İnşallah bu sezon da burada gol kralı olurum. Tüm arkadaşlarımızn da katkıları ile 1. Lige çıkmayı hedefliyoruz. İnşallah başaracağız. Tüm takım arkadaşlarıma yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

 

Erzincan Kadın Futbol takımı teknik direktörü Hakan Or yaptığı konuşmasında, “Geçen yıl 1. Ligin kapısından döndük. Bu yıl çıkacağımıza eminim. Takımımıza süper lig ve eş değer ligden yeni oyuncularımız var. Görüşmeye devam ettiğimiz oyuncularımız da var. Önceki yıllarda kadın oyuncu bulmakta zorlandıklarını fakat her geçen yıl ailelerin kadın futboluna sıcak bakmaları dolayısıyla oyuncu bulmakta zorlanmıyoruz. Her geçen gün yaş guruplarına göre oyuncu sayılarımızda artış oluyor. Bizlerin başarıları ailelerinde çocuklarına karşı önyargıları kırılmış oluyor. Artık futbol sadece erkek oyunu değil bunu kızlarımız sahada gösteriyor” dedi.

 

Son olarak konuşmasını yapan Erzincan Gençler gücü kadın futbol takımı kulüp başkanı Bülent Sarıkaya, “Bu yıl lige çok iddialı hazırlanıyoruz. Süper ligden Aleyna Yasemin Eroğlu’nu transfer ettik, yine Dicle aslan spordan Rabia Aslan ve Rabia Demirtaş oyuncularımızı transfer yaptık. İddialıyız. Şampiyon olarak Erzincan’ımızı 1. Lige çıkarmak ve 1. Ligde başarılı olarak kalıcı olmak. Çalışmalarımız bu yönde yürütüyoruz. İnşallah yapmış olduğumuz çalışmalar sonunda şampiyon olarak şehrimize bu başarıyı yaşatmak istiyoruz” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından yeni transferler ve tüm takım yeni formaları ile birlikte toplu fotoğraf çekildiler. 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!