Telefon
WhatsApp
Erzincan Gençlergücü Kadın Futbol Takımında Milli Heyecan

TFF Kadınlar 2. Ligi ekiplerinden Erzincan Gençlergücü Spor kadın futbol takımı futbolcusu Melisa Özege U19 Kadın Milli Takımı'nın hazırlık kampı aday kadrosuna davet edildi.

 

TFF Kadınlar 2021-2022 futbol sezonunda 2. Ligde mücadele eden Erzincan Gençlergücü Spor Kulübü'nde milli takım sevinci yaşanıyor. Erzincan ekibinden kaleci Melisa Özege davet edildiği U19 Kadın Milli Takımı kampı öncesinde Erzincan’da çalışmalarını hocaları eşliğinde sürdürüyor.

 

Erzincan Spor Lisesi son sınıf öğrencisi ve Erzincan Gençlergücü sporun başarılı Kalecisi Melisa Özege, 4 yıldır futbol oynadığını, futbol oynamaktan zevk aldığını ve çok sevdiğini belirterek, kadınlarda futbol oynayabilir. Bunu 2021-2022 sezonunda 1. Lig yolunda finale kadar yükselerek gösterdik. Bende başarılı bir sezon geçirdim. Milli takıma seçildiğim için çok mutluyum. Futbol oynadığım süreçte her daim yanımda olan beni destekleyen ailem ve takım arkadaşlarıma, kulüp başkanıma ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Erzincan'ı da güzel bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.

Erzincan Gençlergücü Spor kulübü başkanı Bülent Sarıkaya, "Daha önce milli takıma oyuncu göndermiştik, bugün de milli takıma kalecimiz Melisa Özege kızımızı göndereceğiz. Bu anlamda çok gururluyuz. Kadın Milli Takımıza 3. Kez oyuncu gönderiyoruz. İnşallah Melisa’da İstanbul’da kampta hem Erzincan’ımızı hem de kulübümüzü en iyi şekilde temsil edecek ve kalıcı olmaya çalışacak. Kendisine başarılar diliyorum, yolu açık olsun” dedi.

Erzincan Gençlergücü Spor Kulübü Antrenörü Hakan Or ise, "Biz bu yola çıktığımızda çocuklara sizi en üst noktaya getireceğiz diye söyleyip söz vermiştik. Bunun en güzel örneği daha önce milli takıma gönderdiğimiz oyuncularımızda, bu sene de kalecimiz Melisa kadroya davet edildi. Melisa’nın gururuyla hepimiz gururlandık. . Çünkü kadın milli takım kadrosunda Almanya'dan Yurtdışından başka ülkelerden ve ülkemizin birçok büyük şehrinin büyük takımlarından gelen oyuncular var bunların arasında kulübümüz oyuncusu Melisa’yı görmemiz hepinizi çok, çok mutlu etti" diye konuştu.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!