Telefon
WhatsApp
Erzincan Emniyetinden Güçlü Türk Kadınının Önemini Vurgulayan Klip

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel video çalışması yapıldı. Hazırlanan video Erzincan Emniyet Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Video başlığında; Fedakarlığın, sevgi ve merhametin simgesi olan kadınlarımız; “8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun” ifadelerine yer verildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm yayımladığı mesajında;

“Kadın merhametin, sevginin, hoşgörünün, özverinin timsalidir. Büyük başarılar, kıymetli anaların yetiştirdiği seçkin evlatlar sayesinde olmuştur.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk “Dünya’da hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez.” sözüyle Kurtuluş Savaşı’nın en önemli aktörlerinden biri olan Türk kadınının önemini vurgulamıştır.

Her yerde, her alanda geleceğimizi aydınlatan yürekli, güçlü tüm kadınlarımızın cesaretini ve kararlılığını takdir ediyor, devletimizin ve milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden kadın kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışan meslektaşlarımız ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.” Mesajına yer verdi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!