Telefon
WhatsApp
Erzincan Emniyeti, 264 İhtiyaç Sahibi Aileye Kurban Eti Ulaştırdı

Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünce birlik olma ve paylaşma duygusunun daha da geliştirilmesi ve pekiştirilmesi amacıyla Kurban kesen Müdürlük personellerinin kurban etleri, ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşıldı.

Kurban bayramının ilk gününden itibaren, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince ihtiyaç sahibi aileler özenle tespit edilerek kurban etleri ailelerin evlerine kadar ulaştırıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünce geleneksel hale getirilen kurban eti dağıtımı, ihtiyaç sahibi 264 aileye 722 kilogram olarak dağıtıldı.


Kurban eti dağıtımı hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, "Emniyet personeli olarak Kurban Bayramı'nın ülkemiz ve dünyaya kardeşlik, sağlık ve mutluluklar getirmesini dileriz. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz  birlik olma ve paylaşma duygusunun geliştirilmesi ve pekiştirilmesi amacıyla ihtiyaç sahibi ailelerimize et dağıtımımızı gerçekleştirdik. Bu önemli ve anlamlı birliktelikte pay sahibi olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah kabul etsin." dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!