Telefon
WhatsApp
Erzincan’dan Bakanlıklara Ziyaretler Sürüyor: Çevre Ve Şehircilik Alanındaki Projeler Görüşüldü

Milletvekili Karaman'ın ziyaret programı kapsamında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında, Erzincan için çevre ve şehircilik alanındaki projeler görüşüldü.

Gerçekleşen ziyarete ilişkin olarak konuşan Milletvekili Karaman açıklamasında: "Sayın Valimiz Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun ile birlikte; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki beyefendiyi makamında ziyaret ettik.

Erzincan’da planlanan ve devam eden projeler hakkında istişarelerde bulunduk.  Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederim" dedi.

Belediye Başkanı Bekir Aksun yaptığı değerlendirmede; “Ziyaret kapsamında, Erzincan’ımız için çevre ve şehircilik alanındaki projeleri görüştük. Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, gösterdiği ilgi ve alakasından dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi

Önceki gün ise Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ziyaret edilerek Erzincan’da enerji alanında devam eden ve yapılacak yatırımları masaya yatırılmıştı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!