Erzincan’da Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Bölgesel Kadın Kooperatifleri Fuarı Düzenlenecek
Erzincan’da Ağustos ayı içerisinde Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Bölgesel Kadın Kooperatifleri Fuarı düzenlenecek. Erzincan'ı tarımda Doğu Anadolu Bölgesi'nin en önemli cazibe merkezi haline getirilmesi planlanıyor.
“2024 Erzincan Yılı” kapsamında Erzincan Valiliği koordinasyonunda Erzincan’da düzenlenecek olan 'Erzincan Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ ile ‘Bölgesel Kadın Kooperatifleri Fuarı' için Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında toplantı düzenlendi.
Gerçekleşen toplantıda; 2024 yılı Ağustos ayı içerisinde düzenlenmesi planlanan 'Erzincan Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ ile ‘Bölgesel Kadın Kooperatifleri Fuarı' için yapılan hazırlıklar ve çalışmalar hakkında Vali Aydoğdu’ya bilgiler verildi.
Vali Hamza Aydoğdu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İlimizin tarım ve hayvancılık potansiyelini tanıtarak yatırımcıların ilimize olan ilgisini arttırmak ve yeni yatırımlara kapı açmak, tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmeleri ve yeni teknolojiyi çiftçilerimizle buluşturmak, Erzincan'ı tarımda Doğu Anadolu Bölgesi'nin en önemli cazibe merkezi haline getirmektir” dedi.
Kadınların el ele vererek birlikte kurdukları kooperatiflerin daha da iyi noktalara gelmesi ve bu kooperatiflerde üretilen ürünlerin tanıtılması, açısından düzenlenecek olan fuarların ilimiz için çok önemli olduğunu belirten vali Aydoğdu, gerçekleşmesi planlanan Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Bölgesel Kadın Kooperatifleri Fuarının hayırlı olmasını diledi.
Benzer Haberler
Erzincan Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor
Erzincan’da “Azerbaycan’da Yatırım ve İş Fırsatları” Toplantısı Düzenlendi
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman “Bayramlar Gönül Köprüleridir”
Tanoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı: “Birlik ve Dayanışma İçinde Nice Bayramlara”
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Erzincan’da Bayram Denetimleri Devam Ediyor
Erzincan’da Mezbahaneler Bayrama Hazır
Erzincan Hayvan Pazarında Bayram Yoğunluğu