Telefon
WhatsApp
Erzincan’da şehitlerin adları ölümsüzleştirildi

Erzincan İl Jandarma komutanlığında düzenlenen programa Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğg. Cem Kamil Sağcan, Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcıları Ömer Özbay, Mehmet Emre Canpolat, Rumeysa Sena Kurt, İl Jandarma komutanı j. Kd. Albay Veysel Yanık, kurum müdürleri ile şehit aileleri katıldı.

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen programda şehitlerimizin yakınlarıyla tek tek görüşen Vali Aydoğdu ve beraberindeki protokol üyeleri, daha sonra şehitlerimizin ailelerine şilt takdim ettiler.

Aziz şehitlerimizin isimlerini ölümsüzleştirecek bu güzel düşünceden dolayı İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Veysel Yanık'a ve Jandarma Teşkilatına teşekkür eden Vali Ayıdoğdu, "Şehitlerimizin isimlerini kalplerimizde yaşattığımız gibi kurumlarımızın isimlerinde de yaşatıyoruz. Biz ne yaparsak yapalım, al bayrağın altında bizi korumak için hiç tereddüt etmeden canlarını veren kahramanlarımızın haklarını ödeyemeyiz. Tarih boyunca gittiği her yere kültür götüren, medeniyet götüren, iyilik götüren, güzellik götüren necip Türk milletinin kahraman evlatları inşallah ebediyete kadar isimleriyle bu binalarda ve gönüllerimizde yaşayacaklar. Tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle ve duayla yad ediyor, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum." dedi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!