Telefon
WhatsApp
Erzincan’da Okula Giden Çocuk Köpeklerin Saldırısına Uğradı

Zeynep Mustafa Han İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Emir Bahadır Güney, 13 Mart Çarşamba günü Yunus Emre Mahallesi'ndeki evinden sabah saatlerinde babasıyla okula gitmek için çıktı. Babası çocuğuna simit almak için fırına girdiği esnada Karagül Sitesi önünde çok sayıda sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı. Çocuğunun köpeklerin saldırısına uğradığını gören baba ve vatandaşların müdahalesi ile köpekler uzaklaştırıldı. Çantasından ısırık alan ve yara almadan kurtulan 1. Sınıf öğrencisi küçük Güney yaşadığı şoku ve korkuyu uzun müddet atlamadı.

İlkokul 1. sınıf öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi Fatma Güney, saldırıyı öğrendiğinde evladının yaşadığı korku ve tehlike kendilerini derinden sarstığını ifade etti.

Anne Güney, “Saldırı esnasında babası orada olmasaydı ve çevredeki vatandaşlar yetişemeseydi köpekler oğlumu parçalayacaklardı, oğlum o esnada panikleyip yolada atlayabilirdi Allah muhafaza bir arabanın altınada girebilirdi. Yaşadığımız bu talihsiz olaydan sonra sadece bir geçmiş olsun diyecekler oysa bir annenin yaşadığı korku ve ızdırabı kimse bilemez. Burada yaşanan saldırı ilk değil geçen ayda komşumun çocuğu köpekler tarafından ısırıldı.

Buradan yetkililere sesleniyorum; ben bir anneyim ve çocuklarımız korkuyla değil güvenle Erzincan sokaklarında dolaşmalı gezmeli ve huzur içinde okuluna gitmeli. Sahipsiz köpek sorununun çabucak çözülmesini istiyorum. Anneler olarak çocuklarımızı her sabah okula gönderirken aynı endişeyi yaşamak istemiyoruz” dedi.

 

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!