Telefon
WhatsApp
ERZİNCAN’DA MUSTAFA YILDIZDOĞAN RÜZGÂRI ESTİ

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen konserde ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Erzincanlılar’a unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, sevilen birçok eserini seslendirdiği konser boyunca, alanı dolduran binlerce Erzincanlı da ünlü sanatçıya eşlik etti.

 

Büyük ilgi gören konserde tüm Erzincanlılar adına ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'a çiçek takdim eden Erzincan Valisi Mehmet Makas, yaptığı konuşmada, sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu ErzinCANFest 2022"nin her kesime hitap ettiğini ifade ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi ve festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Düzenlenen konsere; Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Eşi, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Cumhuruyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, Erzincan Adli Yargı Komisyonu Başkanı Halil Odabaş, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Eşi, 26. Dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle ve eşi, vali yardımcıları, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!