Telefon
WhatsApp
Erzincan'da Enerji Bir-Sen ve Ulaştırma Memur-Sen'den Toplu Sözleşme Tepkisi!

Basın açıklamasında konuşan Erzincan Ulaştırma Memur-Sen İl Başkanı  Servet Şimşek ve Enerji Birsen İl Başkanı Zafer Karaca, “mali, sosyal ve özlük haklarının iyileştirilmesini istiyoruz” dediler.

Anayasa ile güvence altına alınan Toplu Sözleşme Kazanımlarımızın ortadan kaldırılmaya çalışılmasını protesto etmek ve çözüm bekleyen sorunlarımızı haykırmak için Hazine ve Maliye Bakanlığı önünde eylemdeydik!

Gurup adına açıklama yapan Ulaştırma Memur-Sen İl Başkanı  Servet Şimşek, “Ulaştırma Memur-Sen olarak; Toplu Sözleşme İkramiyesinin kayıplarıyla birlikte iade edilmesini, Servis hizmetinin kaldırılmamasını, DHMİ'de iş barışının ve adaletin sağlanmasını, Koruyucu Giyim kazanımımızın önündeki engellerin kaldırılmasını, 1. Dereceye 3600 ek göstergenin bir an önce hayata geçirilmesini, Fazla çalışmaya memurun mecbur edilmemesini, mesaiye kalan memurlara da en azından ücretlerinin ödenmesini, Lojman, sosyal tesis ve kampların faydaları dikkate alınarak yaygınlaştırılmasını, Mali ve özlük haklarında yükselmeyi hak eden mühendislerimiz için Mühendislik Meslek Kanununun artık bir an evvel çıkarılmasını talep ettik.” Açıklamasında bulundu.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!