Telefon
WhatsApp
Erzincan’da Dolandırıcılık İddiasıyla Müteahhit Tutuklandı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Nitelikli Dolandırıcılık suçundan yapılan çalışmalarda;


Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince nitelikli dolandırıcılık TCK - 158 suçuna yönelik yapılan çalışmalarda; Erzincan ilinde faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin sahibi olan A.T., G.T., M.A.T., M.G. ve Y.E.T,, isimli şahsıların birlikte hareket ederek Erzincan ve ilçelerinde yaşayan 49 vatandaşı kurmuş oldukları şirket aracılığı ile topraktan ev satma, aynı daireyi farklı şahıslara satma gibi yöntemlerle dolandırarak toplamda 63 milyon 480 bin TL nakit para, 2 otomobil, 43 daire, 2 dükkân ve 3 arsa olduğu tespit edildi.



ŞİRKET YÖNETİCİSİ A.T., ANKARA’DA YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Şirket yöneticisi A.T., ve şirket sahibi G.T., ile birlikte hareket eden M.A.T,, M.G., Y.E.T. isimli şahıslara ait Erzincan merkezde 6 farklı adreste eş zamanlı operasyon yapılarak 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Şirket yöneticisi A.T., Ankara’da yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilere ait iş yeri ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 130 adet araç, arsa, mesken devrine ait sözleşmeler ve suça konu tapular ile 5 adet senet ele geçirildi.



ŞİRKET YÖNETİCİSİ A.T., ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Cumhuriyet Savcısının talimatlarına istinaden A.T., G.T., M.A.T., M.G. ve Y.E.T. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece A.T., tutuklandı.



Erzincan Emniyeti, "Suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir." mesajıyla dolandırıcılara karşı kararlılığını vurguladı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!