Telefon
WhatsApp
Erzincan Belediyesi Pazar Esnafına, Pazarcı Önlüğü Dağıttı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun düzenli olarak yaptığı toplantılarda vatandaşların dinleyerek istek ve önerilerini yerine getirmeye devam ediyor.

Erzincan Pazarcılar Derneği’nin talebi üzerine, Erzincan Belediyesi kendi bünyesinde üretim yapan Tekstil Üretim Atölyesi’nde, Pazar Esnafı için önlük üretimi yaparak Kapalı Halk Pazarında Pazar Esnafına dağıtımı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Bekir Aksun’un başkanlığında Üretken Belediyecilik sloganıyla hareket eden Erzincan Belediyesi, hayata geçirdiği "Tekstil Üretim Atölyesi" bu kez Pazarcı Esnafı için çalıştı.

Halkın Pazar esnafını tanımasına yardımcı olmak için Pazarcı Önlükleri, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özger, Zabıta Müdürü Sn. Mehmet Polat ve Erzincan Pazarcılar Dernek Başkanı Cüneyt Demir tarafından pazarcı esnafına dağıtıldı.

Memnuniyetlerini dile getiren Erzincan Pazarcılar Dernek Başkanı Cüneyt Demir ve Pazar Esnafı Erzincan Belediyesine teşekkür etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!