Erzincan Barosundan Teröre Lanet
Hafta sonu İstanbul’da İstiklal Caddesinde yaşanan bombalı hain terör terör olayını kınayan Erzincan Barosu başkanı Av. Adem Aktürk, “Terör örgütleri ile kararlı mücadelesinde, Erzincan Barosu olarak Devletimizin yanındayız” dedi.
Başkan Av. Aktürk yayımladığı mesajında, “İstanbul İstiklal Caddesi’nde yaşanan hain terör saldırısında ilk belirlemelere göre 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, onlarca vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
TÜRKİYE BİR KEZ DAHA TERÖRÜN HAİN YÜZÜ İLE KARŞILAŞMIŞTIR
En temel hak olan “Yaşam Hakkını” hedef alan terör saldırılarını ve arkasındaki hain örgütleri bir kez daha kınıyor ve lanetliyoruz.
Birlik ve beraberliğimize yapılan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır” diyen Erzincan Barosu başkanı Aktürk, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni teröre karşı mücadelesinde boyun eğdirmeye çalışanlara karşı ve adı ne olursa olsun tüm terör örgütleri ile kararlı mücadelesinde, Erzincan Barosu olarak Devletimizin yanındayız.
Bu hain terör saldırısında hayatını kaybeden canlarımız ve yaralanan vatandaşlarımız adına hukuk önünde hesabını sormak ve faillerin en ağır cezayı almasını sağlamak için mücadele etmek Barolarımızın görevi ve sorumluluğudur.
Başkan Av. Aktürk mesajında, bu görev ve sorumluluk bilinci ile soruşturmanın takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz” ifadelerine yer verdi.
Benzer Haberler
Bir Dahaki Bahara Görüşmek Üzere Erzincan Yaylalarının Masum Çiçekleri
Erzincan’da O Ürüne Yatırım Sürüyor
Şili, Kaliforniya, Jalapone… Hepsi Erzincan’da
İliç Meydanında Anagold İçin Toplu Çağrı
TDV’den Moro Müslümanlarına Kur’an-ı Kerim Hediyesi
Erzincan’da Besicilerin Sorunları Görüşüldü
1 Milyon 100 Bin Adet Dikti, Günde 80 Kişi Çalıştırıyor
Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu’ndan Destici'ye Tepki