Telefon
WhatsApp
Erasmus+ Prag Öğretmen Grubu Kurs Hareketliliği Tamamlandı

Erzincan Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde, 2023 Yılı Okul Eğitimi Erasmus+ Programı Kapsamında Gerçekleştirilen Prag Öğretmen Grubu Kurs Hareketliliği Tamamlandı.

2023 yılı Okul Eğitimi Erasmus+ Hareketlilikleri kapsamında Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne akredite olup Prag hareketliliğine katılım sağlayan  9 öğretmen, 21 -27  Nisan tarihleri arasında Çekya'nın Prag  şehrinde "Oyun Temelli Öğrenme ve Oyunlaştırma" konulu kurs faaliyetine katılım sağladılar.

 Katılımcılar öğretmenler "EDUCANET " kurs merkezinde "Oyun Tabanlı Öğrenme ve Oyunlaştırma"  eğitimlerinde yer aldılar. Dijital tabanlı öğrenme konusunda da deneyim kazandılar.

Öğretmenler  Erzincan'ı ve Türkiye’yi  tanıtarak kültürel aktarımıda sağlamış oldular. Dil gelişimlerine katkı sağlayan hareketlilik ile öğretmenler  kendilerini farklı bir dilde ifade edebilme tecrübesi de kazanmış oldu.

 

Farklı Web 2 araçlarının kullanımı hakkında eğitim alan katılımcılar dijital tabanlı öğrenme konusunda da tecrübe kazandılar. 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!