Telefon
WhatsApp
E-Spor VALORANT Takımları Erzincan’da Boy Gösterdi

Haber: Birol ERGİN

15-21 Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında (Elektronik spor) E-Spor branşında Valorant kategorisinde il birinciliği müsabakaları düzenlendi.

 

13 takımın katıldığı turnuva, renkli ve heyecan dolu bir atmosferde gerçekleşti.   4 gün süren il birinciliği müsabakalarına 13 takım katıldı.  Sporcuları önce ön eleme sonrasında çeyrek final, yarı final ve en son olarak final müsabakalarında karşı karşıya gelindi. Haftanın önemine binaen tüm takımların isimleri Gençlik ile başladı. Böylece turnuvanın kazananı Gençlik olmuş oldu. Dereceye giren takımlara kupaları sporculara ise madalyaları düzenlenen tören ile verildi. Müsabakalar Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı içerisinde yer alan Gençlik Merkezi E-Spor atölyesinde gerçekleştirildi.

 

ELEKTRONİK SPOR (E-SPOR)

Elektronik spor (diğer adıyla Espor), organize video oyunu yarışmalarına verilen isim. Oyunlar, genellikle profesyonel oyuncular arasında profesyonel organizasyonlar ile düzenlendiğinde bu ismi alır. Elektronik sporlarda en çok rastlanan oyun türleri strateji oyunları, dövüş oyunları, birinci şahıs nişancı oyunları ve spor oyunlarıdır. League of Legends Dünya Şampiyonası, The International, Evolution Championship Series ve Intel Extreme Masters gibi turnuvalar canlı yayınlanır ve oyunculara sekiz haneli miktarlara kadar önemli para ödülleri sağlar. espor karşılaşmalarında yer alan oyunculara siberatlet (İngilizce: cyberathlete) denir.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!