Telefon
WhatsApp
Düzce’den 24Erzincanspor’a Çelme

13 Şubat Şehir Stadyumunda oynana mücadeleye 24Erzincanspor iyi başlayan taraf oldu. Sahasında olmanın avantajıyla maça istekli başlayan kırmızı siyahlı ekip ilk dakikalarda rakip Düzcespor kalesinde gol bulmaya çalıştı. 4. Dakikada konuk takım Düzcespor adına Altarhan Hidayetoğlu’nun golüyle Düzcespor 1- 0 öne geçti.

Konuk takım Düzcespor maçın ilerleyen bölümlerde kontra ataklarla rakip kalede gol yoklamaya çalıştı. Bu dakikalardan sonra her iki takımda karşılıklı ataklar içerisinde rakip kalede gol bulmaya çalıştı. İlk yarıda uzatılan 5 dakikada gol sesi çıkmayınca mücadelen ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısının başlama düdüğüyle takımlar kontrollü futbolla sürdürdü. 24Erzincanspor orta sahada kontrol ettiği maçta ara ara rakip sahada gol bulmaya çabaladı. Maçın son dakikalarında beraberlik golü arayışında ses çıkmayınca mücadelen 24Erzincanspor 1-0 mağlup ayrılarak sahasında önemli bir 3 puanı bıraktı.

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR'UN BU SEZONKİ LİG KARNESİ

Neredeyse her hafta liderin değiştiği ve zor bir gurupta bulunan ANAGOLD 24Erzincanspor hedef galibiyet parolası çıktığı Düzcespor karşılaşması sonrası 24 maç sonunda elde ettiği 11 Galibiyet, 7 Beraberlik ve 6 mağlubiyet sonunda topladığı 40 puan ile 6. Sırada yer alıyor.

 ANAGOLD 24Erzincanspor 27. Haftada Pazar günü deplasmanda  Arnavutköy Belediye Spora konuk olacak.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!