Telefon
WhatsApp
Dilan Deniz Han;

15 Temmuz 2024 tarihinde (Bugün) CHP  Erzincan İl binasında gerçekleştirilecek olan İl Kadın Kolları Kongresi'nde Belediye Meclis Üyesi Dilan Deniz Han Başkanlık Adaylığını Açıkladı.

Han yaptığı açıklamada;

“15 Temmuz 2024 tarihinde CHP Erzincan İl binasında gerçekleştirilecek olan İl Kadın Kolları Kongresi'nde başkanlık adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Kendim ve yönetimim ile birlikte yerel düzeydeki siyasi faaliyetlerin yanı sıra Kadın hakları ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında aktif olarak çalışmada bulunmayı hedeflemekteyiz.

DİLAN DENİZ HAN KİMDİR?

1991 Diyarbakır doğumluyum. Şehir ve Bölge Planlayıcısı olarak çalışmaktayım. Aynı zamanda Erzincan İl Belediye Meclisi üyesiyim. Uzun bir zamandır birçok siyasal ve kadın konularında aktif çalışmalarda bulundum. Yerel alanda da çeşitli sosyal projelere katkıda bulundum. Öncelikle beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyor, kadınların siyasette daha fazla temsil edilmesi ve seslerinin duyurulması amacıyla başta kendim ve yönetimim olmak üzere güçlü bir çaba içerisinde olacağımızı belirtmek istiyorum.

15 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 10.00-17.00 arasında gerçekleştirilecek olan CHP Erzincan İl Kadın Kolları seçimi için tüm kadınların desteğini bekliyorum. Kongremizde aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum." dedi

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!