Telefon
WhatsApp

Sahne Tiyatrosu, geçtiğimiz haftalarda "İhtiyar Kız" oyunuyla izleyicileri ağırladıktan sonra, bu kez Özge Öz'ün yönetmenliğini üstlendiği "Dikkat Yalan Çıkabilir" adlı oyunla sahneye çıktı. İki gün boyunca sergilenen ve 520 kişi tarafından izlenen bu gençlik komedisi tarzındaki tek perdelik tiyatro oyunu, sanatseverlere keyifli anlar sundu.
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Başkan Yardımcıları, birim Müdürleri ve Tiyatro severler "Dikkat Yalan Çıkabilir!" tiyatrosunu beğeni ile izlediler.

Yönetmenliğini Özge Öz’ün yaptığı oyunda; Faruk Çelik, Mehmet Meşe, Ezgi Nur Günüşen, Ender Balcı, Furkan Güner, İclal Emirler ve Sevmen Hilayda Taş rol aldı. Ses ve Işık Yönetmenliğini Burhan Çelik’in, oyunun 2. yönetmenliğini Anıl Samancı’nın, Genel Sanat Yönetmenliğini Ferruh Erkan'ın yaptığı oyunda mirastan men olmamak için annesine yalan söyleyen bir gencin başından geçen olaylar komedi formatında seyircilere aktarıldı.


Bu oyunla toplam 2 sahne alan Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sahne Tiyatrosu, yeni dönemde ve yeni oyunlarla Erzincan Halkının karşısına çıkmak için çalışmalarına devam ediyor.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!