Telefon
WhatsApp
Dexofen Ne İşe Yarar: Dexofen Nedir?

En etkili tabletler arasında dexofen ne işe yarar dexofen nedir tabletidir. Dexofen daha çok ameliyat sonrasında meydana gelen ağrıların ve ağrılı adet dönemlerinde oluşan ağrıların tedavisinde kullanılır. Yani söz konusu ilaç türü doğrudan en etkin ağrı kesiciler familyasında yer almaktadır. Dexofen günlük kullanıma uygundur. Etkin içeriği sayesinde ağrılarınızı hızlı bir şekilde dindirmektedir. Öte yandan dexofen tablet doktorunuz tarafından beyaz reçete üzerinden yazılır. Yani ilacı sadece hastaneden ve reçete üzerinden alabilirsiniz.

 

Dexofen tabletinizi özenli bir şekilde kullanmanız gerekir. İlacınızı özellikle çocukların ulaşamayacağı yüksek bir alanda bulundurmalısınız. Aynı zamanda ilaç kalitesini korumalısınız. Bu yönde ise dexofen tabletinizi mutlaka serin ortamda bulundurmalısınız. Söz konusu tableti geçici olarak kullanabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız yok olduğunda doktorunuzun da talep etmesi üzerine dexofen tablet kullanmayı sonlandırabilirsiniz.

 

Dexofen Tablet Ne İşe Yarar?

Doktorunuzdan dexofen tablet ne işe yarar hakkında merak ettiğiniz ayrıntıları sorabilirsiniz. Dexofen tablet 25 mg oranda dexketropen barındırmaktadır. Tablet doğrudan beyaz renk tonlu olup yuvarlak biçimli ve çentiklidir. Dexofen tablet ya da ağrı kesici standart olarak 20 tablet üzerinden özel kutusu üzerinden satılmaktadır. Böylece eczaneniz üzerinden söz konusu tableti en uygun fiyattan satın alabilirsiniz.

 

Dexofen Tabletin Kullanım

Evinizin konforunda dexofen tabletin kullanımı tabletinizi doğrudan ağız yoluyla alabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken ayrıntı ise doktorunuzun talimatlarıdır. Hekiminizin talimatları doğrultusunda tableti kullanmanız gerekir. Aksi durumda tabletin yan etkilerine maruz kalabilirsiniz. Dexofen tablet aşırı miktarda alınması durumunda hastalarda baş ağrısı, baş dönmesi, iştahsızlık gibi bazı yan etkilere neden olabilmektedir. Olası yan etkilerde ise hemen doktorunuza başvurmalısınız.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!