Dev Ekranda Çocuklara Sinema Keyfi
Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, dört yolda bulunan dev ekranda çocuklar için özel bir sinema gösterimi gerçekleştirildi. “Bütün sandalyeler çocuklarımıza ait” mottosuyla çocuklar dev ekranda ve açık havada sinema keyfi yaşadı.
Düzenlenen etkinlikte bütün sandalyeler çocuklarımıza ayrıldı ve onlar için güzel bir vakit geçirme fırsatı sunuldu. Sinema etkinliğinde heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar, mutlu bir akşam geçirdiler.
Konuyu değerlendiren Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Erzincan Belediyesi olarak, çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla her çarşamba günü sinema etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz.
Bu etkinliklerimizle çocuklarımızın eğlenmelerini ve sosyal becerilerini geliştirmelerini hedefliyoruz.
Erzincan Belediyesi olarak, bu tür etkinliklerle çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeyi görmek bizleri çok mutlu ediyor.
Tüm çocuklarımızı her çarşamba günü düzenleyeceğimiz sinema etkinliklerimize davet ediyoruz.” Dedi.
Benzer Haberler
AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı; Anadolu’nun Kapıları Türk Milletine Açıldı
AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman; Türk Milletinin Anadolu’daki Kutlu Yürüyüşü
Vali Aydoğdu, Bitlis Ahlat’ta gerçekleştirilecek Malazgirt Zaferi Kutlamalarına Katılacak 510 Öğrenciyi Ahlat’a Uğurladı
Erzincan’da Kuru Fasulyede Harman Zamanı
Erzincan’da Su Ürünleri Sektöründe 15 Milyonluk Yatırım
Erzincan Sebzecilikte Emin Adımlarla İlerliyor
Girlevik Şelalesi'nde Değişim Başlıyor
Erzincan’a İlk Kez Sağım Robotu Geldi