Telefon
WhatsApp
Deprem Bölgesinden Dönen Sağlık Çalışanlarına Teşekkür  Edildi

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilde yıkıma neden olan depremler sonrasında, ilimizden afet bölgesine gönüllülük esasıyla giden vefakâr sağlık çalışanları görevlerini tamamlayarak Erzincan’a geri döndü.

Deprem bölgesine ilk ulaşan ve yaraları saran ekiplerden olan Erzincan ekibine teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, yaptığı konuşmasında bu tür afetlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunarak, “Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Depremden hemen sonra ilimizden depremzedelerin yaralarını sarmak için hiç tereddüt etmeden bölgeye gittiniz, büyük sorumluluk aldınız, çok zor şartlar altında görev yaptınız ve geri geldiniz. Bölgede çalışmalar hala devam ediyor. İnşallah el birliğiyle depremin yaralarını saracağız. Deprem bölgesinde görev alan siz kıymetli sağlık çalışanlarımıza ve sizden sonra giden şu an bölgede görev yapan tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Hizmet Başkanları, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ ve hastane yönetimi tarafından afet bölgesinde büyük bir özveri ile canla başla görev yapan sağlık personellerimize teşekkür belgesi takdim edildi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!