Telefon
WhatsApp
Demirkent Terzibaba İmam Hatip Ortaokuluna Teşvik Ödülü

5 gün boyunca süren 2204/B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Türkiye Finali Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Erzincan İl Müdürlüğüne bağlı okullardan 2204/B Ortaokul Öğrenci Araştırma Projelerinde Tükçe, Fizik, Teknoloji Tasarım alanlarından bölge finallerinde 1‘incilik elde ederek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandılar.

 

Bu kapsamda, Erzincan Şehit Polis Salih Zengin Ortaokulu, Demirkent Terzi baba İmam Hatip Ortaokulu ve BİLSEM ’in katılım sağladığı yarışmada İl Müdürlüğüne bağlı Demirkent Terzi baba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri teşvik ödülüne layık görüldü.

 

Demirkent Terzi baba İmam Hatip Ortaokulundan danışman öğretmen Bilge Aslıhan Kara ve öğrencileri Zeynep Elif Yıldız, Zeynep Sare Yıldırım, Tuana Sazlı tarafından  hazırlanan “Geniş Açılı Burgaçlı Uv Hava Temizleme Cihazı” isimli, Fizik alanı halk sağlığı ve koruyucu sağlık hizmetleri tematik alanında 2204/B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projesi Türkiye finalinde teşvik layık görüldü.

 

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada: ‘Türkiye finaline katılım sağlayarak şehrimizi başarı ile temsil eden Erzincan  Şehit Polis Salih Zengin Ortaokulundan danışman öğretmenimiz Emine Meral ve öğrencilerimiz Melis Serra Unus, Ela Nur Akın’a, Erzincan BİLSEM ’den danışmanımız Faruk Yıldız ve öğrencilerimiz Yaren Çalmabay, Gülşah Naz Öylü, Ahsen Gül Çebi’ye Türkiye Finallerinde göstermiş oldukları emek ve gayretlerden ötürü teşekkür eder, kıymetli öğrenci ve öğretmenlerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz’ denildi.

 

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!