Telefon
WhatsApp
CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Özge Vataner Özege’den HABERCAN Gazetesine Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel tarafından Erzincan Belediye Başkanlığına adaylığı açıklanan Özge Vataner Özege ve ekibi HABERCAN Gazetesi Sahibi Haluk Uçar ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Birol Ergin’e ziyaret gerçekleştirerek  Erzincan’da gerçekleşecek olan yerel seçimleri değerlendirdi.

Saha çalışmalarına ağırlık veren CHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Özge Vataner Özege, Erzincan’daki seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Vataner Özege; “Genel Başkanımız sayın Özgür Özel Erzincan’ımızdan Belediye başkan adayı olarak şahsımı görevlendirdi. Bizde bu doğrultuda Erzincan'da seçimi kazanarak şehrimizin bu güzel insanlarına yakışır en iyi belediyecilik ile buluşturmaktır.  Amacımız Erzincan’a güzel hizmetleri getirmek ve halkımızın dertleri ile sorunları ile hemhal olmaktır.

31 Mart yerel seçimleri başta ülkemiz olmak üzere ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradan siz basın camiası aracılığı ile Erzincanlı vatandaşlarımızdan desteklerini istiyorum,” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erzincan HABERCAN gazetesi sahibi Haluk Uçar, adaylığınız Erzincan’a hayırlı olsun dedi. Uçar, Belediye Başkan Adayı Özge Vataner Özege ve ekibine seçim çalışmalarında başarılar diledi

 

ÖZGE VATANER ÖZEGE KİMDİR?

1989 Yılında Erzincan’da Doğdu. İlkokul Ve Lise Eğitimini Şehrimizde Tamamladı. Zonguldak Karaelmes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 2014 Yılında Mezun Oldu. Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisans Eğitimini 2019 Yılında Bitirdi.

2013 İle 2018 Yılları Arasında Zonguldak’ta Saha Mühendisi, Şantiye Şefi Ve Proje Koordinatörü Olarak Çalıştı.

2018 Yılından İtibaren Erzincan’da Proje, Taahhüt Ve Danışmanlık Hizmetleri Verdiği Anka Yapı Firmasını Kurdu.

Yaklaşık 3 yıl ERZİNCAN Cumhuriyet Halk Partisi İl Sekreterliği görevini yürüttü.

Özge Vataner Özege, evli ve 1 çocuk annesidir

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!