Telefon
WhatsApp
Çayırlılı Kadınlardan Filistin’e Destek Kermesi

İsrail tarafından düzenlenen saldırılarda Gazze'de 10 binden fazla insanın şehit edildiğini, binlerce çocuk ve kadının yaralandığı insanlık dışı katliamlara Dünya ve Ülke genelinde tepkiler yağarken Filistin’e destekler artarak devam ediyor.

Gazze’de İsrail’in zulmü altında yaşayan milyonlarca mazlum insana bir destekte Çayırlılı ev kadınlarından geldi. Çayırlılı kadınlar ilçede düzenlediği kermes organizasyonu ile Gazelliler destek oluyor. Kermesin 30 Kasıma süreceğini belirten Çayırlılı kadınlar; “Şu anda oradaki insanlar aç ve perişan durumdalar. Göndereceğimiz bütün yardımlara ihtiyaçları var. Dünyada en çok ihtiyaç duyulan yer Gazze'dir. Biz de vicdani ve İslami sorumluluğumuz çerçevesinde onlara yardım etmek için çalışma yapıyoruz, elde edeceğimiz geliri İsrail zulmü altında olan Filistinli kardeşlerimiz için göndereceğiz." ifadelerini kullandılar.  

Filistin için kermes organizasyonuna Belediye Başkanı Atınç Bahadır, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı, Belediye Meclis üyeleri ile katılım sağlandı. Kermes 30 Kasım’a tarihine kadar sürecek.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!