Çayırlı’da Cuma Namazı Çıkışı Aşure Dağıtıldı
Muharrem ayı münasebetiyle Çayırlı Merkez Camiinde kılınan Cuma namazı sonrasında camii cemaatine aşure ikram edildi
Çayırlı Belediye Başkanı Atınç Bahadır Kaymakam Ahmet Gülderen ile birlikte Çayırlı Merkez Camiinde kılınan Cuma namazı sonrasında verilen aşure ikramı programına katıldı.
Aşure gününde vatandaşlarla birlikte sohbet eden Belediye Başkanı Atınç Bahadır, Hz. Hüseyin efendimiz başta olmak üzere kerbela da şehit düşen Ehl-i Beyt’e Allah’tan Rahmet dilerim, Aşure günümüz mübarek olsun, Şehitlerin sultanı Hz. Hüseyin'e ve Ehl-i Beyt'e selam olsun, Ehl-i Beyt'in yolu rehberimiz olsun. İfadelerini kullandı.
Aşure günümüz İslam alemi ve tüm insanlık için huzur, barış ve esenliğe, hanelerimizde pişen aşure dostluk ve paylaşmaya vesile olsun.
dedi. Programa emeği geçen tüm yetkililere teşekkür eden Başkan Bahadır daha sonra Çayırlı’da devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi.
Benzer Haberler
Kaymakam Köroğlu, Yol Kontrol Noktasında İncelemelerde Bulundu
Otlukbeli'nde TKDK'dan Çiftçilere Bilgilendirme Toplantısı
Kemaliyeli Öğretmen 19 Bin Ağacı Toprakla Buluşturdu
Evliya Çelebi'nin Övgüyle Bahsettiği Alan: 3 Bin Yıldır Su Ekip Tuz Üretiyorlar
Karanlık Kanyon Nikah Akdine Şahitlik Etti
Refahiye’de Trafik Kazası: Komiser Ve Annesi Kazada Hayatını Kaybetti
Kemaliye’de Esnaf İle Toplantı Gerçekleştirildi
Sağanak Yağış Tercan’da Sel, Su Baskınlarına Neden Oldu