Telefon
WhatsApp
Bülent Akan: Bizim İçin Önemli Bir Galibiyet Oldu

TFF 2023-2024 Kırmızı Gurup 28. Hafta mücadelesinde 24Erzincanspor, deplasmanda Motolux 68 Aksaray Belediye Spor’u 0-1’lik skorla mağlup etti. Teknik Direktörü Bülent Akan maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Direktör Bülent AKAN, 68 Aksaray Belediyespor maçı ardından değerlendirmelerde bulundu. 

Aksarayspor deplasmanında galip geldiğimiz için mutlu olduklarını belirten Akan; “Bizim için önemli bir galibiyet oldu. Son hafta yaşanan Düzce beraberliğinin oyuncuların üzerinde önemli bir etkisi olmuştu.

Oyuncularım elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar.  Bugün de özveri ile her şeyi yaptılar. Aksaray, takım savunmasını iyi yapan ve kontratağa iyi çıkan bir takım. Geniş alanda yakalanmamak için sabırlı ve dengeli oyun oynamamız gerekiyordu nitekim öylede oldu.

 

“2 NET PENALTI POZİSYONUMUZ VAR”

Geçiş oyununda 2-3 tane daha gol olabilecek pozisyonlar bulduk sonuçlandıramayınca farka gidemedik ayrıca verilmeyen 2 net penaltı pozisyonumuz var. Her şeye rağmen kazanmasını bilen oyuncularımı kutluyorum. Rakiplerimizin bir biri ile oynayacağı haftalarda en az hata yapıp galibiyetleri sürekli hale getirmek istiyoruz.

Çarşamba günü evimizde oynayacağımız İskenderunspor maçına tüm şehir ve kulüp olarak konsantre olmalıyız.” açıklamasında bulundu.

 

Öte yandan 24Erzincanspor Kırmızı Gurup 29. Hafta mücadelesinde hafta içi 06 Mart 2024 Çarşamba günü saat: 14:00’da 13 Şubat Şehir Stadyumunda ligin ilk devresinde 4-1 yendiği Ligin 45 puanla 6. Sırasında yer alan Akdeniz temsilcisi İskenderunspor ile evinde  karşılaşacak. Akdeniz temsilcisi 28. hafta mücadelesinde ise Etimesgut’a evinde 1-0 mağlup oldu. 

24Erzincanspor Pazar günü ise, sade 5 puanla ligin en alt sırasında yer alan Uşakspor ile uşakta karşılaşacak. Erzincan temsilsi ligin devresinde Uşakspor ile oynanan mücadeleyi 2-0 kazanmıştı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!