Telefon
WhatsApp
Biz Bize Öğretmen Buluşmaları Projesi Toplantısı Yapıldı

Erzincan Belediyesi aş evinde Görsel Sanatlar ve Müzik öğretmenleri ile biz bize öğretmen buluşmaları projesi kapsamında toplantı yapıldı.

 

Biz Bize Öğretmen Buluşmaları Projesi kapsamında Erzincan’da, öğrencilerin gelişimi ve ilerlemesi adına hizmet eden, emek veren öğretmenlerimizin doğrudan doğruya İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün ile buluşabilecekleri, kendilerine istek, problem ve önerilerini aktarabilecekleri bir ortam hazırlamak amacıyla yola çıkılmış olup bu kapsamda 2022-2023 eğitim öğretim yılı  ilk toplantısı Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri ile yapıldı.

 

Proje kapsamında bu eğitim öğretim yılında ikinci toplantı ise Görsel Sanatlar ve Müzik öğretmenleri ile yapılmış olup, öğrencilerimiz adına çabalayan öğretmenler; isteklerini, problemlerini ve önerilerini birebir ilimizde millî eğitim camiamızın en üst mertebesine çok kısa yoldan iletebilme fırsatı yakaladı.

 

Proje kapsamında gerçekleştirilen buluşmaya katılan öğretmenler, Görsel Sanatlar ve Müzik derslerinde yaşadıkları sorunları, çözüm önerilerini, iyileştirme yapılabilecek konuları İl Müdürü Aziz Gün’e ilettiler. Sunulan çözüm önerileri ve fikirleri kayıt altına alınarak en kısa sürede harekete geçileceği belirtildi. Toplantıda ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde müzik öğretmenlerinden oluşacak koro tarafından müzik dinletisi yapılması kararlaştırıldı.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!