Telefon
WhatsApp
Bilardoda Cumhuriyet Kupası Ödülleri Sahiplerini Buldu

Erzincan Mutlu Bilardo spor salonunda geçlere yönelik olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası turnuvasına yüksek katılım sağlandı.

Türkiye Bilardo Federasyonu Erzincan il temsilcisi ve Mutlu Bilardo salon işletme sahibi Rıdvan Mutlu yapılan turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında bizlerde Cumhuriyet kupası bilardo şampiyonası düzenledik. Oldukça zor geçen müsabakaları tamamladık.

54 sporcunun katılım sağladığı ve 30 sayı üzerinden oynanan 3 bant bilardo maçları Cemil Er birinci olurken, ikinciliği Yunus Tanrıverdi, üçüncülüğü ise Hakan Orman ve Erkan Mercan paylaştı. Müsabakaların hakemliklerini ise Erzincan il hakemlerinden Mustafa Mutlu, Buğra Vatan ve Aybüke Genel Yaptı.   

Cumhuriyet kupasına katılım sağlayan tüm sporcuları kutlayan Türkiye Bilardo Federasyonu Erzincan il temsilcisi ve Mutlu Bilardo salon işletme sahibi Rıdvan Mutlu, aralıklı olarak bu tür turnuvalarının devam edeceğini belirtti. Turnuvada derece yapanlara kupa verildi.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!