Bilardoda Cumhuriyet Kupası Ödülleri Sahiplerini Buldu
Son zamanların gözde sporlarından bilardo sporuna ilgi her geçen gün artıyor. Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından okul sporları kapsamına da alınan Bilardo sporu bedeni çalıştırdığı gibi matematiksel hesaplamaları da kapsıyor.
Erzincan Mutlu Bilardo spor salonunda geçlere yönelik olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası turnuvasına yüksek katılım sağlandı.
Türkiye Bilardo Federasyonu Erzincan il temsilcisi ve Mutlu Bilardo salon işletme sahibi Rıdvan Mutlu yapılan turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında bizlerde Cumhuriyet kupası bilardo şampiyonası düzenledik. Oldukça zor geçen müsabakaları tamamladık.
54 sporcunun katılım sağladığı ve 30 sayı üzerinden oynanan 3 bant bilardo maçları Cemil Er birinci olurken, ikinciliği Yunus Tanrıverdi, üçüncülüğü ise Hakan Orman ve Erkan Mercan paylaştı. Müsabakaların hakemliklerini ise Erzincan il hakemlerinden Mustafa Mutlu, Buğra Vatan ve Aybüke Genel Yaptı.
Cumhuriyet kupasına katılım sağlayan tüm sporcuları kutlayan Türkiye Bilardo Federasyonu Erzincan il temsilcisi ve Mutlu Bilardo salon işletme sahibi Rıdvan Mutlu, aralıklı olarak bu tür turnuvalarının devam edeceğini belirtti. Turnuvada derece yapanlara kupa verildi.
Benzer Haberler
24 Erzincanspor’da Kötü Gidişat Sürüyor!
24 Erzincanspor, İç Sahada Galibiyet Peşinde!
24Erzincanspor - 1461 Trabzon FK Maçının Hakemleri Açıklandı
24Erzincanspor ve 1461 Trabzon FK Karşılaşması Canlı Yayında!
Bir Maçta 2 Gol Atana Ne Denir?
Galatasaray ile Beşiktaş Süper Kupada Maçı Hangi Kanalda?
24 Erzincanspor’dan Forvete Çilek Transfer: Enver Cenk Şahin İmzayı Attı
A Millî Takımı FIFA sıralamasında 16 Basamak Birden Yükseldi