Telefon
WhatsApp
Bilal Hançar, “Sancak Şehri Kemah” Hak Ettiği Değerlere Ulaşacak

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi, Erzincan’ın Kemah İlçesi Belediye Başkan adaylığını Genç girişimci Bilal Hançar’a emanet etti.

14 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenen 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde partisi adına Amasya’dan aday olan 1996 doğumlu genç girişimci Bilal Hançar, “şu an ise güzel Erzincan’ımızın sancak şehri olan Kemah Belediye Başkanlığına talibim.” dedi

Başkan Adayı Bilal Hançar yaptığı açıklamada öz geçmişinden bahsederken adaylığı ile ilgili şu ifadelere yer verdi;
“Ben Bilal Hançar, 1996 yılında İstanbul Bakırköy’ de doğdum. Aslen Erzincan Kemahlıyım. Öğretim hayatıma İncirlik Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başladım, ardından Avcılar Anadolu Teknik Lisesi’nde elektrik elektronik bölümünü bitirdim. Üniversite hayatım ilk olarak İstanbul Kültür Üniversitesi uçak teknolojisi bölümüyle başladı bu bölümü bitirdikten sonra ise Ankara Atılım Üniversitesinde tam burslu ve İngilizce olarak makine mühendisliği bölümü ile devam ettim. Yaklaşık bir buçuk sene Ankara’da savunma sanayinde bir mermi üretim fabrikasında üretim müdürü olarak görev aldım. Şu anda otomotiv sektöründe alım satım İstanbul Laleli tekstil sektöründe ve İstanbul Arnavutköy'de mobilya sektöründe ticaret ile uğraşmaktayım.

Ailem İstanbul ben ise İstanbul ve Ankara’da ikamet etmekteyim. Üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğuyum annem Fatma Hançar bir ev hanımı babam Mustafa Hançar emekli, ablam Hilal Hançar öğretmen küçük kardeşim Ömer Hançar ise lise de öğrenim hayatını devam ettirmektedir.

 

“YAKLAŞIK 3 YILDIR YENİDEN REFAH PARTİSİNDE GÖREV ALIYORUM”

Siyasi kariyerim Ak Parti mahalle başkanlığı ile başladı, ardından Atlım Üniversitesi mühendislik bölümü başkanlığı ile devam etti. Yaklaşık 3 yıldır Yeniden Refah Partisinde görev alıyorum. Yeniden Refah Partisinde ilk olarak Ankara il gençlik kolları Ar-Ge başkanlığı görevini üstlendim ardından Ankara il teşkilat başkan yardımcılığı görevine yükseldim. 28. dönem Amasya Milletvekili seçimlerinde adayı idim. Şu an ise güzel Erzincan’ımızın sancak şehri olan Kemah Belediye Başkanlığına talibim.

 

Güzel Erzincan’ımızın güzel şehri Kemah’ı hak ettiği değerlere ulaştırmak ilk gayemdir. Gerek genç arkadaşlarım gerek büyüklerim adına Kemah belediye başkanlığına talibim.” Açıklamasında bulundu.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!