Telefon
WhatsApp
BEKİR AKSUN KİMDİR?

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde MHP ve AK Parti'nin ortak seçime giren ve aldığı yüzde 40,45’lik oyla tekrar seçilen mevcut  Erzincan Belediye Başkanı seçilen Bekir Aksun ismi seçim çevresinde, sosyal medyada ve arama motorlarında sorulan sorular arasında yer almaya devam ediyor.

İşte sizin için Belediye Başkanı Başkanı Bekir Aksu'nun kısa biyografisini derledik.

BEKİR AKSUN KİMDİR?

01 Kasım 1967 yılında Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde çiftçi bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Annesi Mahnur Hanım, babası Faruk beydir. İlk orta ve lise eğitimini Üzümlü’ de lisans eğitimini ise Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Yüksekokulu ve Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünü bitirerek tamamladı.  Eğitim hayatını tamamladıktan sonra 17 yıl Erzincan’ın çeşitli okullarında öğretmenlik yapan Aksun, 2006 yılında öğretmenlikten ayrılarak ticaret hayatına atıldı. Gıda ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösterdi. Fakat eğitim dünyasından hiç kopmadı, çeşitli okullarda okul aile birliği üyelikleriyle eğitim dünyasının içinde kaldı.

2007 yılından itibaren aktif siyasi hayatına başlayan Bekir Aksun ilk olarak Erzincan MHP Yönetim Kurulu Üyeliği,  MHP Erzincan İl Genel Meclis Üyeliği, MHP İl Başkanlığı ve 24 Haziran 2018 Genel seçimlerinde milletvekili adayı oldu. Daha sonra tekrar İl Başkanlığına getirilen Aksun 31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP Genel Başkanlığı tarafından Erzincan Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 2. Dönem başkan seçilen Bekir Aksun evli ve 3 çocuk babasıdır.

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!