Telefon
WhatsApp
Bekir Aksun: “Erzincan’ımızı Güçlü Yarınlara Birlikte Hazırlayacağız”

Erzincan'da Cumhur İttifakı'nı destekleyen vatandaşlar, kesin olmayan seçim sonuçlarının ardından ana caddelerde konvoy oluşturdu. Traktör ve tırların da bulunduğu konvoyda yer alanlar, kornalar çalarak Cumhur İttifakı adayı MHP'li Bekir Aksun'un kesin olmayan sonuçlara göre yeniden belediye başkanı seçilmesini kutladı.

Kızılay Meydanı'nda bir araya gelen çok sayıda partili de sevinç gösterisinde bulundu. Burada halkı selamlayan Bekir Aksun, seçmene teşekkür konuşması yaptı.

Başkan Aksun kendini karşılayan coşkulu kalabalığa şu ifadeleri kullandı; “Can Erzincan’ın Yiğit insanları hanımefendiler beyefendiler alanımıza hoş geldiniz Şeref verdiniz. Erzincan tüm asaletiyle burada Erzincan 8 ilçesi ile beldeleriyle köyleriyle burada hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Erzincan kardeşliğin şehri dedik toplumsal mutabakatı sağladık çok şükür bir beş yıllık daha yetkiyi sizler verdiniz Allah'ın izniyle sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağım, bu memlekette bir tarih yazılacaksa o tarihi siz değerli Erzincanlı hemşehrilerim yazacaktı ve yazdı. Yazılan tarih kendi iradesiyle 31 Mart 2024 tarihinde şekillenmiş bulunmakta birlikte yönetim ortak akıl ve ortak yönetimle buradayız. Şehrimizi önümüzdeki 5 yıl yine birlikte yönetmeye taliptik inşallah birlikte yöneteceğiz bu memleketin 85 milyonun kardeşliğiyle Can Erzincan’ın kardeşliğin şehri olarak örtüşecek ve gelecekte mutlu bireyler olarak Erzincan'da birlikte bir ve beraber olarak yaşayacağız, sizlerle huzurlu yarınlarımızı birlikte inşa edeceğiz. Sizlerle gurur duyuyoruz bu vatana bu bayrağa bu millete sadakati olan herkes başımızın tacı sizlerle gurur duyuyoruz,  sizlere  hizmet bizim için hem görev hem de şereftir.

Seçim süreci yaklaşık 100 günlük bir süreçle sona erdi, yarın kalktığımızda Erzincan’ın her biri hizmet noktasında adil ve eşit bir şekilde hizmet alacaktır. Birbirimizi kırmayalım, birbirimizi incitmeyelim, birbirimize ötekileştirmeyelim. Biz her zaman birbirimize lazım olan kardeşçe yaşaması gereken bir şehrin evlatlarıyız. Onun için kırılmış olabiliriz, kırmış olabiliriz özür dilemek erdemliliktir biz kimseyi incitmemek için elimizden geleni yaptık, incinenler de varsa onlar da kusura bakmasın. Bize mesafeli duranlar bizi ötekileştirmeye çalışanlarsa kendi tercihlerini yeniden gözden geçirmelerini tavsiye ediyoruz. Sonları bağrımıza basmaya hazırız, lütfen onlardan bizimle birlikte bu şehri paylaşmayı bizi sevmeyi buradan bir defa daha ifade etmek istiyorum. Hep birlikte güzeliz.

Zaten doğunun  incisi olan bir şehrin evlatlarıyız, bu şehirde Türkiye'nin mini bir yapısı var her görüşten, her düşünceden, her mezhepten, her etli kökenden insanımız var. Her zaman söylüyoruz vatana ihanet etmediği müddetçe herkes başımızın tacıdır.

Tercihlerini yapmak için sandık başına giden tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Tercihini ister bizden yana kullansın ister bir başka arkadaştan yana kullansın onlar bizim birinci sınıf vatandaşımız yarından itibaren hepsinin hizmet olarak emrindeyiz gerekeni yapacağız.

Cumhur İttifakının Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin gelecekte toprak bütünlüğünü kardeşliğini korumak için kurulmuş bir ittifakın adıdır. Bu ittifakla şehrimiz Belediye başkanlığı seçmiş bulunmaktayız ben Cumhur ittifakının Belediye başkanı olduğum kadar aynı zamanda Erzincan'da bütün görüşlerin, düşüncelerin, etli kökenlerin, mezheplerin, meşreplerin, STK’'ların temsilcisi  olmaya namzet biriydim. 1. dönemde gerekeni yaptım, 2 dönemde de yapmaya devam edeceğim. Biz hırslarımıza yenik düşemeyiz, biz kısa vadeli kazananlar için nefsimize uyamayız, biz nefisler ayakları altına alıp bu bayrağı yücelere yükseltmek için mücadele eden dava adamlarıyız. Bizim davamız, Türk Milletinin, Türk devletinin gelecekte bu topraklarda binlerce yıl kalabilmesini sağlayabilmektir. Onun için temeli sağlam atmamız gerekiyor, fitneyi fesadı bu memleketten silip atmamız gerekiyor. Yapılması gereken kardeşliğin temin ettin başaracağız. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız, birlikte mutlu olacağız, Erzincan’ımızı güçlü yarınlara birlikte hazırlamış olacağız. Onun için bugün gereken mesaj verilmiştir” dedi

1000 ADET KARVİZİT 600 TL

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!